fbpx
Hinton TrackMan Experience

För att få en ordentlig förståelse för hur Hinton TrackMan Experience fungerar måste vi dela upp det i 2 delar.

TrackMan App Experience

TrackMan Play (vårt utslagshus)
Bokningar gör du enklast via Sweetspot appen i din telefon eller på webben här!

TrackMan App

Appen måste du ladda ner i din telefon för att kunna få fram data på dina slag. Till en början kommer den att vara avgiftsfri så att alla kan prova. Därefter blir det mot en låg avgift enligt nedan. Med appen kan du träna golf och få värden på dina slag som sparas i din profil. Du kan också utmana dig själv eller andra i olika ”Games” såsom Bulls Eye, Capture the Flag och Hit it.

Ladda ner appen till din Apple produkt här.

Ladda ner appen till din Google produkt här.

 

Trackman Play

TrackMan Play innehåller 6 mattor som var och en har en 27″ skärm där du kan göra allt du gör i TrackMan appen och även spela simulatorgolf. Att spela innebär att du kan välja bland i nuläget 5 banor och spela en bana av ditt val som att du är på plats.

Du ser på skärmen hur hålet ser ut, väljer på rangen var du vill sikta mot och slår sedan ditt utslag som att du var på banan. Du kan då se bollen flyga ut på rangen som vanligt och sedan på skärmen även se bollen flyga på samma sätt på det hålet du valt att spela.

Här kommer vi under sommaren att köra vecko- och månadstävlingar där vi sätter upp en vald bana att spela så kan man spela när som helst under den angivna perioden för att vara med att tävla. Vi kommer ha en rotation på olika banor i systemet där vi varje vecka byter ut en av de 5 banorna och varje månad byta ut 1 eller 2 av de andra.
Bokning av dessa tider sker i Sweetspot mot en kostnad som avgörs baserat på om du har abonnemang eller inte, med årsabonnemang på TrackMan har du 30% rabatt.

Bokning gör du enklast via Sweetspot appen i din telefon, där hittar du varje utslagsplats (Play 1-6) under fliken ”banor”!

Appen går att ladda ner via deras hemsida eller boka här!

 

Trackman inomhus-simulator

Med start den 16 januari kan du spela TrackMan simulator i inomhushallen på Rönnebäck. Välj mellan 80 olika banor att spela.
Under våren kommer vi ha 30% rabatt på alla bokningar i simulatorn.
Ordinarie pris 400kr per timme NU endast 280kr per timme.
Spela 18-hål🏌🏼‍♂️🏌️‍♀️⛳️
1 person på 1 timme
2 personer på 2 timmar
3 personer på 3 timmar

 

Välj ”Hyra TrackMan Simulator” i rullmenyn nedan.

TrackMan Priser
 • 1 timmes tillgång
  95 :-
 • 1 dags tillgång
  245 :-

Årsabonnemang

 • Ordinarie Pris
  1500 :-
 • Medlem introduktionspris
  495 :-
 • Ej medlem introduktionspris
  695 :-

 

Spel från TrackMan Play

 • 200-500 :- / timme

Alla som har årsabonnemang har 30% rabbat vid bokning av spel från TrackMan Play.

All bokning och betalning sker via Sweetspot.

Priser för bollar.

Att använda appen fungerar dygnet runt, radaren bryr sig inte om ifall det är ljust eller ej men för att du själv ska kunna se bollen har vi monterat 3 led-strålkastare som kommer att se till att du kan träna året om mellan 06:00 – 22:00