fbpx

Våra kurser

Problem med bokning av träning

Just nu upplever vi ett problem på vissa enheter vid bokning av kurser, att kursdatum eller annat inte dyker upp. Vänligen prova en annan enhet i huset eller kontakta tränarna på martin.olsson@pgasweden.com alternativt brian-tulloch@tele2.se för bokning.

Hintons Golf Academy by Martin Olsson bedriver träningsverksamheten på banorna Rönnebäck, Sofiedal och Kvarnby. Vi lägger tonvikten på att hjälpa och förbättra våra medlemmar och erbjuder lektioner och kurser som faller alla i smak och behov, dessa hittar du under Boka
Ansvariga tränare för Hintons Golf Academy by Martin Olsson är Brian Tulloch och Martin Olsson som båda är utbildande golfinstruktörer och medlemmar i PGA of Sweden.

Välkommen till en roligare golfsäsong hos oss på Hintons Golf Academy by Martin Olsson!

Martin Olsson
Tel: 0739-790916
E-mail: martin.olsson@pgasweden.com

Veckoträning

Nya kurser med start i Augusti

 

Vår nya Veckoträning 2020 är gruppträning över 6 tillfällen med ett träningstillfälle per vecka. Du tränar i grupp tillsammans med 8 personer inom din hcp kategori, välj mellan tre nivåer 10-18, 19-36 och 37-54.

Under träningen lär du dig att utveckla din förmåga att svinga klubban mer effektivt och rätt. Detta hjälper dig till bättre träff och rakare slag. Givetvis kommer även det viktiga närspelet också utvecklas för att uppnå färre slag runt green vilket leder till ett bättre resultat på scorekortet..

Temakurser

Våra Temakurser är kortare kurser över en dag med olika innehåll. Detta gör det enklare för dig som golfare att gå en mer inriktad kurs där du behöver hjälp.
Nedan kan du läsa om vår aktuella Temakurser

Nybörjarkurser

Vi har ett stort utbud av kurser under hela året, du hittar dem under Boka (länk till bokning)
Hos oss kommer du snabbt ut på banan och spelar golf. Efter avslutad kurs och klarat spelprov erhåller du ”grönt kort” och 54 i hcp. Vi erbjuder intensivkurser över en helg.
I vår utbildning får du 2 månaders fritt medlemskap med full tillgång till Sofiedalsbanan alla dagar i veckan.
Numera är golf berättigat till Friskvårdsbidrag för dig som har den förmånen hos din arbetsgivare.
Vill du veta mer om hur det går till att börja spela golf så kan du läsa mer via denna länk

Tävling