Hintons Golf Academy by Martin Olsson bedriver träningsverksamheten på banorna Rönnebäck, Sofiedal och Kvarnby. Vi lägger tonvikten på att hjälpa och förbättra våra medlemmar och erbjuder lektioner och kurser som faller alla i smak och behov, dessa hittar du under Boka
Ansvariga tränare för Hintons Golf Academy by Martin Olsson är Brian Tulloch och Martin Olsson som båda är utbildande golfinstruktörer och medlemmar i PGA of Sweden.

Välkommen till en roligare golfsäsong hos oss på Hintons Golf Academy by Martin Olsson!

Martin Olsson
Tel: 0739-790916
E-mail: martin@golfaway.se

Vinterträning med Niclas och Brian

Golf- och rörlighetsträning 55 minuter 1 gång per vecka i höst och eller i vinter under ledning av PGA Club Professionals Niclas Arwefjäll eller Brian Tulloch. Maximalt 7 elever per träningsgrupp. I kursen varvar vi individuell teknikträning, puttning och grundläggande rörlighetsträning.

I år har ni möjlighet att välja mellan att starta v 47, 2022 (12 tillfällen) eller v. 2, 2023 (8 tillfällen).
Under hösten inleder vi träningsperioden med att definiera ett antal viktiga mätvärden för varje elev i en kombination av svingdata, klubb- och bollhastighet med kroppens fysiska förmåga inom rörlighet och rotation. Dessa värden blir fortlöpande och återkommande mål att utveckla tillsammans under de veckovisa träningspassen.

I kursen ingår 12 eller 8 träningstillfällen i Rönnehallen med tillgång till Trackman, 2 veckors prova på Kinexit-medlemskap för individuell screening och fysträning samt 1 utvecklande webinar kring Golf Fitness hosted by Kinexit och föreläsning om utrustning och spelstrategi.

Veckovisa kurstillfällen under vecka 47-50 och vecka 2-7, 9 & 11 där samtliga grupper är öppna för alla oavsett ålder, kön eller handicap.

Start vecka 47 (12 tillfällen) – 1895 kr
Start vecka 2 (8 tillfällen) – 1295 kr

Temakurser

Våra Temakurser är kortare kurser med fokus på specifika områden i ditt golfspel.

Kurser som erbjuds:

Nybörjarkurser

 

Påbörja din golf med en nybörjarkurs på Hinton Golf Club.

Hos oss kommer du snabbt ut på banan och spelar golf. Efter avslutad kurs och klarat spelprov erhåller du ”grönt kort” och 54 i hcp. Vi erbjuder intensivkurser över en helg.

I vår utbildning får du 2 månaders fritt medlemskap med full tillgång till Kvarnby alla dagar i veckan.
Numera är golf berättigat till Friskvårdsbidrag för dig som har den förmånen hos din arbetsgivare.

I våra kurser ingår:

– 7 timmars praktisk undervisning
– Teori online
– Gratis utlåning av klubbor under kurstillfällena

Pris: 1495:-

 

Golfresor

Våra golfresor är mycket populära och uppskattade. Vi åker varje år iväg på minst en resa till sydligare breddgrader för att kunna förlänga säsongen. Att åka med på någon av våra resor är förutom att kunna träna effektivt och spela mycket golf under en eller flera veckor även ett utmärkt sätt att träffa andra bekantskaper. Många har träffat nya vänner på våra resor som man sedan spelar golf med hemma.

Alla är välkomna oavsett ålder eller spelerfarenhet.

Kommande resor:

Praia Del Ray 8-15 Oktober så tar vi oss till Portugal för golfspel och träning - Läs mer här

Al Ain/Abu Dhabi 14-21 November tar vi oss till Dubai för spel på Al Ain samt besök på DP World Tour finalen - Läs mer här