Appar

Följande appar används vid medlemskap hos Hinton Golf Club.

Syfte Namn Beskrivning
Bokning  Sweetspot Ladda ner Sweetspot, registrera ett konto och koppla ditt golf-id för att logga in och boka tider. Gäller för starttider på banan, bokning i Trackman huset samt bokning av Trackman i inomhushallen.
Golfbil EAGL Ladda ner EAGL, registrera ett konto. Boka bil, betala och lås upp direkt via appen!
Golfscooter Grön På Sofiedal och Kvarnby finns det trehjuliga scootrar att hyra. Billigare än att hyra en golfbil, men rymmer endast 1 person.
Grön scooters går inte att boka i förväg, endast drop-in bokning på plats via Grön appen.
Rangekort GolfMore För att få bättre pris på bollar på rangen, använd GolfMore!
Enkelt att ladda ner och logga in på direkt med hjälp av golf-id och lösenord man använder för inloggning på mingolf.se. Laddning av saldo via GolfMore ger en viss % bonus extra på kontot, desto större laddning desto större % bonus och görs direkt via appen med ett betalkort.
Range TrackMan För optimal träning på rangen eller bara för att ha kul med bekanta så finns TrackMan Range på Rönnebäcks Driving Range. Få information om dina slag samt spela virtuella banor nere på våra skärmar monterade på rangen. Du kan snart även spela Rönnebäck nere på skärmarna, perfekt för träning under lågsäsong.
Skapa ett konto och spara all din information från dina träningstillfällen för analys och förbättring!
Scorekort OnTag / Gamebook / Livecaddie Vi rekommenderar OnTag, Golf Gamebook och Livecaddie för digitala scorekort och banguider.
Koppla ditt konto till golf-id för att få uppdaterat HCP!
Betalning av medlemskap WONDR Vi använder betaltjänsten WONDR för betalning av medlemskap.
Ladda ner appen för att logga in och uppdatera betalkort / se information över ditt medlemskap.
Registrering av medlemskap görs via länken: hintongolf.wondr.se/register

 

Tillval

Följande tillval kan göras på ett medlemskap

Tillval  
Golfvagn 1500:-
Golfbil Rabattkort 600 :- (55% rabatt golfbil)
Egen parkering
med namnskylt
1500:-/bana
Skåp Skåp finns på Kvarnby & Rönnebäck.
För pris kontakta kansli.

 

Golf = Friskvård!

Äntligen har golf blivit godkänt som Friskvård och berättigar till friskvårdsbidrag!

För dig som golfare gäller följande:

Du kan få upp till 5000:- i friskvårdsbidrag (förutsatt att din arbetsgivare godkänner det). Du kan använda det till allt inom golf bortsett från medlemsavgiften (500:- i Hinton Golf Club) och tävlingsavgifter

Vill du börja spela golf med friskvård? Hos oss kostar en kurs 995:- plus 150:- för teorimaterial, och helan summan (1145:-) är godkänd för bidrag.

Privatlektioner och greenfee har en övre gräns på 1000:-

Köper du ett lektionspaket av vår Golf Academy så är upp till 5000:- godkänt.

För att erhålla friskvårdsbidrag från arbetsgivaren krävs ett kvitto. Maila oss på info@hintongolf.se med ditt namn och personnummer (med fyra sista) så hjälper vi dig!

Läs gärna mer om Friskvårdsbidraget här.

Förmåner & Samarbeten

Som medlem i Hinton Golf Club får du ta del av ett flertal erbjudanden och rabatter hos så väl golfklubbar som andra parter.

Nedan har vi listat de avtal som är aktuella, och fylls på efterhand som fler avtal blir klara.

Samarbetsklubbar

Följande klubbar erbjuder 25% rabatt på ordinarie pris alla dagar:

Mölle GK (Gäller ej juli månad)
Romeleåsens GK (Från och med 1 juli)
S:t Arild GK

 

Reducerad greenfee på Araslöv

 

Tillsammans med Araslövs GK utanför Kristianstad erbjuds nu 50% rabatt på greenfee alla dagar efter 13:00 för medlemmar i Hinton Golf Club, obegränsat antal gånger!

Sydpoolen (endast vardagar)

Hinton Golf Club är med i sydpoolen (OBS! Gäller endast på vardagar).

Sydpoolen är ett sammarbete mellan de flesta skånska golfklubbar, som i sin tur erbjuder greenfee-rabatter vid spel på varandras banor. Priset kan variera från klubb till klubb och vilken tid på dygnet det är, men som medlem i sydpoolen har ni alltid rätt till minst 25% rabatt på ordinarie greenfee.

Juniorer betalar 100 kr på vardagar och 200 kr på helger/helgdagar. Detta gäller på alla tre banorna. VI är även med i samarbetet i SkGF där juniorer spelar fritt när de spelar med en annan junior från hemmaklubben. Se fullständig lista här.

Ni kan läsa mer om Sydpoolen samt se vilka andra klubbar som medverkar här.

Integritetspolicy

Inom Hintons Golf AB och Hinton Golf Club tar vi våra kunders och leverantörers personliga integritet på största allvar. Vi vill säkerställa att dina personuppgifter alltid hanteras korrekt, är uppdaterade och skyddas. Det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar information till oss, när du kontaktar oss eller använder någon av våra tjänster.

För att kunna utföra våra tjänster på ett korrekt sätt behöver vi behandla vissa typer av personuppgifter. Med behandling menar vi all insamling, lagring, hantering, ändring och användning av personuppgifter. Den här integritetspolicyn beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Vill du veta mer? Se nedan.

Integritetspolicy

Inom Hintons Golf AB och Hinton Golf Club tar vi våra kunders och leverantörers personliga integritet på största allvar. Vi vill säkerställa att dina personuppgifter alltid hanteras korrekt, är uppdaterade och skyddas. Det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar information till oss, när du kontaktar oss eller använder någon av våra tjänster.

För att kunna utföra våra tjänster på ett korrekt sätt behöver vi behandla vissa typer av personuppgifter. Med behandling menar vi all insamling, lagring, hantering, ändring och användning av personuppgifter. Den här integritetspolicyn beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Personuppgiftsansvarig

Hinton Golf AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar därmed för behandlingen av dina personuppgifter. De personuppgifter som vi samlar in kommer bara att användas av oss om inte annat anges vid registreringen eller i den informationen som du får efter att ha varit i kontakt med oss. Är du med i träningsverksamhet eller kategorilag kan viss information om dig lämnas ut till tränare och lagledare i syfte att komma i kontakt med dig och se din aktuella hcp.

Säkerheten för dina personuppgifter

För att skydda dina personuppgifter som vi behandlar så vidtar vi en mängd tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder. Vi uppdaterar och testar vår säkerhetsteknik hela tiden för att förhindra att någon obehörig får tillgång till våra system. Våra medarbetare har bara tillgång till de uppgifter som de behöver i sitt arbete och vi jobbar aktivt med att utbilda om vikten av sekretess och hur man upprätthåller integritet och säkerhet för personuppgifter.

Hur vi samlar in och använder (behandlar) personuppgifter

För att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster så behandlar vi personuppgifter i följande situationer och för följande ändamål. Vi sparar inga uppgifter längre tid än vi behöver.

För att uppfylla vårt avtal

För att vi ska kunna uppfylla vårt avtal eller överenskommelse om att ta emot beställningar, leverera varor och skicka fakturor till dig behandlar vi dina personuppgifter i form av namn, telefonnummer och e-postadress. Om du är kund till oss i form av enskild firma eller privatperson så behandlar vi även personnummer, Golf-id och adressuppgifter till dig. Dessa uppgifter lagrar vi så länge vi är skyldiga att göra det enligt bokföringslagen.

För att kunna kontakta dig

För att vi ska kunna kontakta dig behandlar vi dina kontaktuppgifter i form av namn, telefonnummer och e-postadress.

Vi använder också din e-postadress för att kunna skicka information, inbjudningar och kampanjer till dig samt att fakturera. Då ett medlemskap även innefattar medlemskap i Svenska Golfförbundet kan du via Min Golf på golf.se själv styra delar av information du vill ha.

Denna information lagrar vi så länge du är kund hos oss, eller tills vi har fått information om att du inte längre är anställd hos vår kund.

När och hur vi delar personuppgifter med andra

Alla personuppgifter som vi behandlar lagras hos våra IT-driftleverantörer och de är alltid lokaliserade i länder inom EU/EES. Vi säljer inte dina personuppgifter till någon och delar endast personuppgifter med andra parter för att kunna erbjuda tjänster till våra kunder. Personuppgifterna får då bara användas för att tillhandahålla tjänster till våra kunder. När vi delar dina personuppgifter med en annan part så är vi ansvariga för behandlingen och det finns alltid biträdesavtal som reglerar hur personuppgifterna får hanteras.

I vissa lägen är vi skyldiga att lämna ut personuppgifter för att följa lagkrav eller krav från myndigheter. Vi kan också behöva lämna ut personuppgifter för att skydda våra rättsliga intressen eller för att upptäcka och förebygga bedrägerier.

Individuella rättigheter

Dataskyddsförordningen ger dig en rad rättigheter gentemot oss som behandlar dina personuppgifter. För att åberopa dessa rättigheter kontaktar du oss via någon av våra kontaktvägar. Vi strävar alltid efter att ha korrekta uppgifter och därför rättar, kompletterar, raderar eller avidentifierar vi personuppgifter när det behövs. Om du tycker att någon uppgift är felaktig eller missvisande bör du kontakta oss omedelbart. Anser du att vi på något sätt har behandlat dina personuppgifter felaktigt så kan du lämna in en anmälan till tillsynsmyndigheten som är Datainspektionen. Deras kontaktuppgifter finns nedan under rubriken Tillsynsmyndighet.

Rätt till registerutdrag

Du har rätt att utan kostnad en gång per år få information om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. I utdraget ser du vilka typer av personuppgifter om dig som vi behandlar, ändamålen med behandlingen, om vi delat personuppgifterna med någon annan och i så fall vem, vilken källa uppgifterna har om inte du har lämnat dem direkt till oss och hur länge vi tänker spara dina uppgifter. Tänk på att en begäran om registerutdrag ska vara skriftlig och underskriven och uppgifterna returneras via e-post.

Rätt till rättelse

Om du anser att vi har felaktiga eller missvisande personuppgifter om dig så kan du be oss om att få dem rättade eller att få dem kompletterade med personuppgifter som är relevanta för behandlingen. När vi gör en sån rättning så meddelar vi också de företag som vi har delat dina personuppgifter med.

Rätt till radering

Under vissa förutsättningar kan du begära att få personuppgifter som vi behandlar raderade, till exempel om de inte längre behövs för det syfte som de samlades in för. Personuppgifter som vi behöver för att vi ska kunna fullfölja avtal mot dig som kund eller leverantör eller för att kunna följa lagkrav kan du dock inte få raderade. När vi raderar personuppgifter så meddelar vi också andra företag som har fått uppgifterna från oss om att de ska raderas.

Rätt till begränsning

I vissa situationer kan du begära att få användningen av dina personuppgifter begränsad, exempelvis om uppgifterna är felaktiga och du har begärt att få dem rättade.

Tillsynsmyndighet

För att kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen så kan du använda följande kontaktuppgifter:

Telefon: 08-657 61 00
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se
Postadress: Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm

Restauranger

  • RÖNNEBÄCK

Öppet 9 - 15

Stängt för säsongen