fbpx
Tillval

Tillval

Följande tillval kan göras på ett medlemskap

TillvalÅrlig avgift
Golfbil4000:-
Golfvagn1500:-
Fria bollar på rangen

2300:-

(1700:- för medlemmar)

Egen parkering
med namnskylt
1500:-/bana
SkåpSkåp finns på Kvarnby & Rönnebäck.
För pris kontakta respektive kansli
Guldmedlem

Guldmedlem är ett medlemskap för den som vill få ut lite mer av sin golf och som värdesätter ett innehållsrikt medlemskap.

  • Fritt nyttjande av golfbil, elvagn och golfvagn (Värde: 4000:-)
  • Fria bollar på rangen. (Värde: 2000:-)
  • Egen parkering med namnskylt på en bana (Värde: 1500:-)
  • Gäster erhåller 200: rabatt på greenfee ( Värde > 200:-)

Pris: 5000:-

 

Golf = Friskvård!

Äntligen har golf blivit godkänt som Friskvård och berättigar till friskvårdsbidrag!

För dig som golfare gäller följande:

Du kan få upp till 5000:- i friskvårdsbidrag (förutsatt att din arbetsgivare godkänner det). Du kan använda det till allt inom golf bortsett från medlemsavgiften (500:- i Hinton Golf Club) och tävlingsavgifter

Årskort på rangen är också bidragsberättigat. 1700:- för medlemmar och 2300:- för alla andra.

Vill du börja spela golf med friskvård? Hos oss kostar en kurs 995:- plus 150:- för teorimaterial, och helan summan (1145:-) är godkänd för bidrag.

Privatlektioner och greenfee har en övre gräns på 1000:-

Köper du ett lektionspaket av vår Golf Academy så är upp till 5000:- godkänt.

För att erhålla friskvårdsbidrag från arbetsgivaren krävs ett kvitto. Maila oss på info@hintongolf.se med ditt namn och personnummer (med fyra sista) så hjälper vi dig!

Läs gärna mer om Friskvårdsbidraget här.

Förmåner & Samarbeten

Som medlem i Hinton Golf Club får du ta del av ett flertal erbjudanden och rabatter hos så väl golfklubbar som andra parter.

Nedan har vi listat de avtal som är aktuella, och fylls på efterhand som fler avtal blir klara.

Utbyte med Skyrups golfklubb

Som medlem i Hinton Golf Club har ni tillgång till ett utbyte med Skyrups Golfklubb.

Skyrup GK ligger utanför Tyringe med utsikt över Finjasjö, med en 18 hålsbana och ett populärt hotell på anläggningen.

Fulltidsmedlemmar i Hinton GC spelar fritt måndag-fredag alla tider samt lör-, sön- & helgdagar efter klockan 13.00.

Vardagsmedlemmar har fritt spel måndag-fredag (OBS! Gäller ej röda dagar).

Missa inte chansen att spela på natursköna Skyrup!

Varje medlem spelar fritt 3 gånger på Skyrup GK per säsong.

Samarbetsklubbar

Följande klubbar erbjuder 25% rabatt på ordinarie pris alla dagar:

Araslövs GK
Delsjö GK i Göteborg
Flommens GK
Kyssinge GK i Stockholm
Kävlinge GK
Lunds Akademiska GK
Mölle GK (OBS! Gäller ej i juni månad)
Perstorps GK
Ringenäs GK
Romeleåsens GK
S:t Arild GK
Sölvesborg GK
Österlens GK

Sydpoolen (endast vardagar)

Hinton Golf Club är med i sydpoolen (OBS! Gäller endast på vardagar).

Sydpoolen är ett sammarbete mellan de flesta skånska golfklubbar, som i sin tur erbjuder greenfee-rabatter vid spel på varandras banor. Priset kan variera från klubb till klubb och vilken tid på dygnet det är, men som medlem i sydpoolen har ni alltid rätt till minst 25% rabatt på ordinarie greenfee.

Juniorer betalar 100 kr på vardagar och 200 kr på helger/helgdagar. Detta gäller på alla tre banorna. VI är även med i samarbetet i SkGF där juniorer spelar fritt när de spelar med en annan junior från hemmaklubben. Se fullständig lista här.

Ni kan läsa mer om Sydpoolen samt se vilka andra klubbar som medverkar här.

Integritetspolicy

Inom Hintons Golf AB och Hinton Golf Club tar vi våra kunders och leverantörers personliga integritet på största allvar. Vi vill säkerställa att dina personuppgifter alltid hanteras korrekt, är uppdaterade och skyddas. Det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar information till oss, när du kontaktar oss eller använder någon av våra tjänster.

För att kunna utföra våra tjänster på ett korrekt sätt behöver vi behandla vissa typer av personuppgifter. Med behandling menar vi all insamling, lagring, hantering, ändring och användning av personuppgifter. Den här integritetspolicyn beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Vill du veta mer? Se nedan.

Integritetspolicy

Inom Hintons Golf AB och Hinton Golf Club tar vi våra kunders och leverantörers personliga integritet på största allvar. Vi vill säkerställa att dina personuppgifter alltid hanteras korrekt, är uppdaterade och skyddas. Det är viktigt att du känner dig trygg när du lämnar information till oss, när du kontaktar oss eller använder någon av våra tjänster.

För att kunna utföra våra tjänster på ett korrekt sätt behöver vi behandla vissa typer av personuppgifter. Med behandling menar vi all insamling, lagring, hantering, ändring och användning av personuppgifter. Den här integritetspolicyn beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Personuppgiftsansvarig

Hinton Golf AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar därmed för behandlingen av dina personuppgifter. De personuppgifter som vi samlar in kommer bara att användas av oss om inte annat anges vid registreringen eller i den informationen som du får efter att ha varit i kontakt med oss. Är du med i träningsverksamhet eller kategorilag kan viss information om dig lämnas ut till tränare och lagledare i syfte att komma i kontakt med dig och se din aktuella hcp.

Säkerheten för dina personuppgifter

För att skydda dina personuppgifter som vi behandlar så vidtar vi en mängd tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder. Vi uppdaterar och testar vår säkerhetsteknik hela tiden för att förhindra att någon obehörig får tillgång till våra system. Våra medarbetare har bara tillgång till de uppgifter som de behöver i sitt arbete och vi jobbar aktivt med att utbilda om vikten av sekretess och hur man upprätthåller integritet och säkerhet för personuppgifter.

Hur vi samlar in och använder (behandlar) personuppgifter

För att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster så behandlar vi personuppgifter i följande situationer och för följande ändamål. Vi sparar inga uppgifter längre tid än vi behöver.

För att uppfylla vårt avtal

För att vi ska kunna uppfylla vårt avtal eller överenskommelse om att ta emot beställningar, leverera varor och skicka fakturor till dig behandlar vi dina personuppgifter i form av namn, telefonnummer och e-postadress. Om du är kund till oss i form av enskild firma eller privatperson så behandlar vi även personnummer, Golf-id och adressuppgifter till dig. Dessa uppgifter lagrar vi så länge vi är skyldiga att göra det enligt bokföringslagen.

För att kunna kontakta dig

För att vi ska kunna kontakta dig behandlar vi dina kontaktuppgifter i form av namn, telefonnummer och e-postadress.

Vi använder också din e-postadress för att kunna skicka information, inbjudningar och kampanjer till dig samt att fakturera. Då ett medlemskap även innefattar medlemskap i Svenska Golfförbundet kan du via Min Golf på golf.se själv styra delar av information du vill ha.

Denna information lagrar vi så länge du är kund hos oss, eller tills vi har fått information om att du inte längre är anställd hos vår kund.

När och hur vi delar personuppgifter med andra

Alla personuppgifter som vi behandlar lagras hos våra IT-driftleverantörer och de är alltid lokaliserade i länder inom EU/EES. Vi säljer inte dina personuppgifter till någon och delar endast personuppgifter med andra parter för att kunna erbjuda tjänster till våra kunder. Personuppgifterna får då bara användas för att tillhandahålla tjänster till våra kunder. När vi delar dina personuppgifter med en annan part så är vi ansvariga för behandlingen och det finns alltid biträdesavtal som reglerar hur personuppgifterna får hanteras.

I vissa lägen är vi skyldiga att lämna ut personuppgifter för att följa lagkrav eller krav från myndigheter. Vi kan också behöva lämna ut personuppgifter för att skydda våra rättsliga intressen eller för att upptäcka och förebygga bedrägerier.

Individuella rättigheter

Dataskyddsförordningen ger dig en rad rättigheter gentemot oss som behandlar dina personuppgifter. För att åberopa dessa rättigheter kontaktar du oss via någon av våra kontaktvägar. Vi strävar alltid efter att ha korrekta uppgifter och därför rättar, kompletterar, raderar eller avidentifierar vi personuppgifter när det behövs. Om du tycker att någon uppgift är felaktig eller missvisande bör du kontakta oss omedelbart. Anser du att vi på något sätt har behandlat dina personuppgifter felaktigt så kan du lämna in en anmälan till tillsynsmyndigheten som är Datainspektionen. Deras kontaktuppgifter finns nedan under rubriken Tillsynsmyndighet.

Rätt till registerutdrag

Du har rätt att utan kostnad en gång per år få information om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. I utdraget ser du vilka typer av personuppgifter om dig som vi behandlar, ändamålen med behandlingen, om vi delat personuppgifterna med någon annan och i så fall vem, vilken källa uppgifterna har om inte du har lämnat dem direkt till oss och hur länge vi tänker spara dina uppgifter. Tänk på att en begäran om registerutdrag ska vara skriftlig och underskriven och uppgifterna returneras via e-post.

Rätt till rättelse

Om du anser att vi har felaktiga eller missvisande personuppgifter om dig så kan du be oss om att få dem rättade eller att få dem kompletterade med personuppgifter som är relevanta för behandlingen. När vi gör en sån rättning så meddelar vi också de företag som vi har delat dina personuppgifter med.

Rätt till radering

Under vissa förutsättningar kan du begära att få personuppgifter som vi behandlar raderade, till exempel om de inte längre behövs för det syfte som de samlades in för. Personuppgifter som vi behöver för att vi ska kunna fullfölja avtal mot dig som kund eller leverantör eller för att kunna följa lagkrav kan du dock inte få raderade. När vi raderar personuppgifter så meddelar vi också andra företag som har fått uppgifterna från oss om att de ska raderas.

Rätt till begränsning

I vissa situationer kan du begära att få användningen av dina personuppgifter begränsad, exempelvis om uppgifterna är felaktiga och du har begärt att få dem rättade.

Tillsynsmyndighet

För att kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen så kan du använda följande kontaktuppgifter:

Telefon: 08-657 61 00
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se
Postadress: Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm

Tävling