fbpx

Nyhet / Customfitting på klubben

Customfitting på klubben

maj 30, 2020

Torsdagen den 4 juni klockan 15-18 drar vi igång med vår egen custom-fitting på klubben!

 

Varje vecka under hela säsongen kommer vi anordna custom-fitting på rangen på Rönnebäck. Torsdagar mellan 15-18 går det att boka in sig på custom-fitting, där vi på 45 minuter går vi igenom det Ni önskar prova ut, från driver till putter! Till vår hjälp använder vi oss av Trackman, markadens bästa verktyg för att mäta längd och bollflykt.

Som ni säkert har sett har vi haft utprovningar med både Titleist och Cobra där de erbjudit kostnadsfri service för att hjälpa er hitta klubban som är perfekt för dig. Glädjande nog har dessa utprovningar varit fullbokade varenda gång och nu vill vi ge er alla möjligheten att hitta klubborna som passar just din svinghastighet och bollträff!

 Vi har deras custom-utrustning för att kunna hjälpa er optimalt. En beställning på custom-klubbor brukar ta cirka 5-15 arbetsdagar att få hem efter beställning.

Som fulltids- eller vardagsmedlem har Ni även 5% rabatt på alla köp av klubbor, bagar, skor och kläder (ej kepsar, bollar, handskar eller mindre tillbehör).

Bokning av tider görs nedan.

Varmt välkomna!

Boka privatlektioner

Tävling