Academy

Hintons Golf Academy bedriver träningsverksamheten på banorna Rönnebäck, Sofiedal och Kvarnby. Vi lägger tonvikten på att hjälpa och förbättra våra medlemmar och erbjuder lektioner och kurser som faller alla i smak och behov.
Ansvariga tränare för Hintons Golf Academy är Brian Tulloch, Martin Olsson, Carlo Jr Rhodin & Patrick Oderling som alla fyra är utbildande golfinstruktörer och medlemmar i PGA of Sweden.

Välkommen till en roligare golfsäsong hos oss på Hintons Golf Academy!

Tränare

Patrick Oderling

Patrick Oderling

PGA Club Professional

Tel: 072-333 62 10
patrick@golfaway.se

Brian Tulloch

Brian Tulloch

PGA Club Professional

Tel: 0733 762094
brian@golfaway.se

Carlo Jr Rhodin

Carlo Jr Rhodin

PGA Trainee

Tel: 0737-129772
carlo@golfaway.se

Martin Olsson

Martin Olsson

PGA Club Professional

Tel: 0739-790916
martin@golfaway.se

Martin Olsson

Startade min golfkarriär på Tegelberga GK 1993 med en lovande framtid. År 2000 valde jag att bli proffs och spelade under 11 år på Nordens olika tourer. Mina största framgångar som spelare är en vinst på danska Ecco Tour samt att spelat en deltävling på Chalange Touren efter kvalificering genom den danska touren.

Målsättning som tränare är att anpassa min utlärning till elevens behov och med ett modernt tänk utveckla elevens golfspel. Alla vill bli bättre och kan utvecklas till en bättre golfspelare.

Tidigare uppdrag:
Flommens GK 2001-2006
Hylliekrokens Golfcenter 2007-2008
Hinton Golf Club 2009-
Malmö Idrottsgymnasium 2011-

Utbildningar:
PGA tränarutbildning
Trackman certifierad utbildare
Sam Puttlab certifierad utbildare
TPI certifierad utbildare

Martin Olsson
PGA Head Professional
Tel: 0739-790916
E-mail: martin.olsson@pgasweden.com

Carlo Jr Rhodin

Jag heter Carlo Jr Rhodin och är 24 år gammal. 
Jag beskrivs ofta som positiv, omtänksam och en person som sätter värde på att ha roligt.
 
Min passion för golf har funnits med mig så länge jag kan minnas. Mitt första möte med golf var vid 4 års ålder och sedan dess har jag inte slutat spela.
Efter att jag tog studenten 2018 bestämde jag mig för att påbörja min professionella golfkarriär. Mina tävlingsinsatser har varit främst inom Svenska Proffs Touren och Ecco Touren i Danmark, samt en deltagande i en Challenge Tour-tävling. Tävlingsmomentet inom golf har alltid varit en central del av min syn på sporten. För mig är det en möjlighet att utsätta mig för pressade situationer och ge mig själv utmaningar, vilket i sin tur främjar både min personliga och sportsliga utveckling.
Min roll som golftränare har en djupare innebörd för mig. Mitt främsta syfte är att hjälpa andra att nå sina högsta prestationer och samtidigt bidra till en övergripande förbättring av deras golfspel.
Genom att dela med mig av min erfarenhet och kunskap strävar jag efter att ge alla möjlighet att utvecklas och växa som golfspelare.
 

Brian Tulloch

Här har ni en golftokig Skotte med över 30 år som Golf Professionell,
En internationell karriär med tjänster i Skottland, England, Norge, Frankrike, Danmark och Sverige.
Golf är ett mångfacetterat spel och det är bara att inse att man aldrig blir fulländad. Men stå inte stilla.
Bättre drives, putting, chipping, pitching , bunkerslag, Vi anpassar oss till era behov!
Tro på förbättring, tro på framsteg, ställ krav på dig själv!
FÖRKLARA! DEMONSTRERA! APPLICERA !
Det är min melodi och tillsammans kan vi bygga broar till roligare golfspel. Unga som gamla, alla är hjärtligt välkomna.

Brian Tulloch
PGA Club Professional
Tel: 0733 762094
E-mail: brian-tulloch@tele2.se

Patrick Oderling

Få saker här i livet slår ljudet av en perfekt bollträff och att se bollen flyga exakt som planerat. När svinen startar finns inga tankar på teknik, rädsla eller osäkerhet. Det mer är en känsla av lugn, tystnad och stillhet inombords. Svingen känns kraftfull, sker helt utan ansträngning och allt känns enkelt och självklart.

Jag heter Patrick Oderling, är 55 år och jag har arbetat med tränar- och utvecklingsuppdrag inom golfen sedan jag gick ut gymnasiet i Ystad. Genom åren har jag bland annat arbetat på ett antal olika golfklubbar, ansvarat för golfgymnasiet i Landskrona och som idrottschef på Skånes golfförbund.

Jag har stor erfarenhet av att jobba med alla kategorier av golfare oavsett ålder och ambitionsnivå. Tidigt i min tränarkarriär valde jag att fördjupa mig i den mentala delen och har på senare år även fördjupat mig inom sömn. Detta har gjort att jag idag även har coachuppdrag inom andra idrotter och inom näringslivet.

Listan på olika typer av slag och förmågor som ingår i spelet golf är väldigt lång och

för att hjälpa dig att njuta ännu mer av din golf utgår jag från helheten. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg för vilken/vilka delar du behöver utveckla för att du ska få ut maximal effekt av den tid och energi du lägger på din golf utifrån dina förutsättningar och mål.

Kvaliteten på din mentala förmåga är antagligen den mest avgörande faktorn för om du ska nå din fulla potential oavsett spelnivå. Det är den del i spelet som är både roligast och i särklass den mest effektiva förmågan att utveckla för att kunna njuta ännu mer av spelet. Tyvärr tränas det inte så mycket på är den mentala delen av spelet och detta är min favoritförmåga att utveckla hos mina klienter.

Boka privatlektioner

Restauranger

  • RÖNNEBÄCK

Öppet 9 - 15

Stängt för säsongen