Nyhet / Varför bytte vi till Sweetspot – egentligen?

Varför bytte vi till Sweetspot – egentligen?

maj 1, 2020

Det är mycket text – vi vet – men ta er tiden till att läsa den. Det är viktigt att vi tillsammans som golfklubb tar ett kliv i rätt riktning för att få bukt på de problem vi har, men som vi tidigare har haft enormt svårt för att adressera.

Efter ni läst detta – sprid ordet! Om cirka 50% av alla medlemmar läser detta och sedan berättar vidare för en vän så är vi i mål.

Under många år har vi använt GIT till att boka starttider och hantera dem. Nu har vi tagit ett kliv mot framtiden; Sweetspot. 
Det är enkelt förklarat en plattform som arbetar för en bättre golfvärld. Detta är då både vi i personalen och Sweetspot-teamet ständigt arbetar med förbättringar och skräddarsydda lösningar till oss som klubb, för att Du som kund ska få en bättre upplevelse hos oss! Vi vet det inte alltid fungerat optimalt och mycket av er feedback har vi tagit åt oss och vidarebefodrat till teamet på Sweetspot. Vi är på god väg mot en komplett och bra plattform!

Vad Sweetspot kan hjälpa oss med är följande:

– En bättre överblick och kontroll över bokningar. Som ni vet i gamla min golf kunde man boka, avboka och omboka efter eget behag. Detta var smidigt för er golfare, men också ett system som väldigt enkelt kunde utnyttjas till sin egen fördel då vi fullständigt tappade kontrollen över bokningarna. Som ni märkt har en ny regel kommit till – bokningsägare.

Vi förstår att detta känns jobbigt till en början innan man vant sig, men logiken bakom är viktig att förstå. Detta är också varför vi i kansliet inte kommer hjälpa till med att avboka eller ändra i bokningar – inte för att vi inte vill eller kan, utan för att kunna följa upp ägarfrågan och slippa stå kvar med bokningar som inte dyker upp och ingen på plats som vill ta ansvar.

– Vi har ett antal mail, samtal och klagomål om många som tycker det är svårt att få starttider – men heller att ingen är här när de ska spela. Detta är något som vi vill förbättra, och föregående inlägg i Sweetspot om icke-ankomstregistrerade medlemmar är ett typexempel på detta. Detta kommer i sin tur leda till ökad tillgänglighet på våra banor, vilket vi alla gynnas av!

– Skapa ett system där vi kan hålla bättre koll på olika slags spelare. Sweetspot hjälper oss att skapa olika kategorier och olika prissättningar. Utöver det kommer vi även använda oss utav ett voucher-system, där vi kan dela greenfeebiljetter och diverse andra kuponger som ska delas ut som pris eller liknande.

Restauranger

  • RÖNNEBÄCK

Öppet 9 - 15

Stängt för säsongen