Nyhet / Customfitting på klubben

Customfitting på klubben

apr 13, 2010

Boka din privata custom-fitting redan nu!

Varje vecka under hela säsongen kommer vi anordna custom-fitting på rangen på Rönnebäck. Torsdagar mellan 15-18 går det att boka in sig på custom-fitting, där vi på 45 minuter går vi igenom det Ni önskar prova ut, från driver till putter! Till vår hjälp använder vi oss av Trackman, markadens bästa verktyg för att mäta längd och bollflykt.

Som ni säkert har sett har vi haft utprovningar med både Titleist och Cobra där de erbjudit kostnadsfri service för att hjälpa er hitta klubban som är perfekt för dig. Glädjande nog har dessa utprovningar varit fullbokade varenda gång och nu vill vi ge er alla möjligheten att hitta klubborna som passar just din svinghastighet och bollträff!

Vi har deras custom-utrustning för att kunna hjälpa er optimalt. En beställning på custom-klubbor brukar ta cirka 5-15 arbetsdagar att få hem efter beställning.

Som fulltids- eller vardagsmedlem har Ni även 10% rabatt på alla köp av klubbor, bagar, skor och kläder (ej kepsar, bollar, handskar eller mindre tillbehör).

Varmt välkomna!

Boka privatlektioner

Restauranger

  • RÖNNEBÄCK

Öppet 9 - 15

Stängt för säsongen